Routebeschrijving

Bereikbaarheid cursuslocatie

Hoe vindt u ons?
NS: treinstation Vlaardingen-Oost. 10 minuten lopen of openbaar vervoer. Station uitlopen aan de voorzijde en rechtsaf de van Hoogendorplaan op. Na 600 meter bij stoplichten linksaf de Rotterdamseweg in. Na 50 meter is de ingang aan uw linkerhand..

BUS: Lijn 56 uitstappen van Hoogendorplaan t.h.v. de Rotterdamseweg.

AUTO: Neem afslag 16 op rijksweg A4 en ga onderaan de weg richting Vlaardingen. Na 500 meter bij de stoplichten rechts afslaan, en na 400 meter de eerste afslag op de rotonde nemen. Na 600 meter gaat u bij de stoplichten linksaf. U ziet de cursuslocatie na 50 meter aan uw linkerhand. In de omgeving is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.


Grotere kaart weergeven

OVER EHBO VLAARDINGEN

EHBO Vereniging Vlaardingen beschikt over een modern trainingscentrum aan de Rotterdamseweg in Vlaardingen. Hier geven erkende, gecertificeerde instructeurs met de nieuwste leermiddelen op maat gesneden opleidingen en herhalingstrainingen op het gebied van eerste hulpverlening.

START BASISOPLEIDING

Regelmatig starten we met een nieuwe basisopleiding Erste Hulp Bij Ongelukken. Schrijf u tijdig in voor de eerstvolgende nieuwe opleiding of neem contact op met ons secretariaat voor de mogelijkheden en start data.

Lees meer!

EHBO Opleidingen

Wilt u een medemens in nood verantwoord kunnen helpen? Haal bij ons uw ehbo-diploma!

Lees meer!

Hulpverlening

Wij kunnen u voorzien van professionele hulpverlening op evenementen.

Lees meer!

Leden login