Nieuws

1. Zorgverzekeraars vergoeden vaak uw EHBO-Cursus.

Bent u aanvullend verzekerd,... veel zorgverzekeraars vergoeden dan de kosten van uw EHBO-cursus tot soms wel 100%. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden. Hoeveel geld u terugkrijgt verschilt per verzekeraar en per aanvullend pakket. Heeft u alleen een basisverzekering afgesloten? dan wordt de cursus meestal niet vergoed. 

2. Workshop.

Een workshop van totaal 6 uur waarin niet alleen wordt ingegaan op de levensreddende handelingen en hoe u een AED moet bedienen, maar ook wordt u kleinschalig een aantal eenvoudige handelingen geleerd m.b.t. kleine verwondingen. Een ideale workshop voor vrijwilligers e.d. die een complete opleiding te veel vinden, maar wel eerste hulp willen kunnen verlenen. Binnenkort starten we weer met een nieuwe workshop, informeer bij het secretariaat voor de juiste data. Geef u snel op en u kunt nog meedoen.

Update: voor de komende workshop zijn nog 2 plaatsen beschikbaar, schrijf u snel in.

Voor informatie en inschrijven mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het oranje kruis bestaat 100 jaar en wil met een grote publiekscampagne de mensen in nederland bewust maken met eertse hulp bij ongevallen. klik eens op de volgende link.

OVER EHBO VLAARDINGEN

EHBO Vereniging Vlaardingen beschikt over een modern trainingscentrum aan de Rotterdamseweg in Vlaardingen. Hier geven erkende, gecertificeerde instructeurs met de nieuwste leermiddelen op maat gesneden opleidingen en herhalingstrainingen op het gebied van eerste hulpverlening.

START BASISOPLEIDING

Regelmatig starten we met een nieuwe basisopleiding Erste Hulp Bij Ongelukken. Schrijf u tijdig in voor de eerstvolgende nieuwe opleiding of neem contact op met ons secretariaat voor de mogelijkheden en start data.

Lees meer!

EHBO Opleidingen

Wilt u een medemens in nood verantwoord kunnen helpen? Haal bij ons uw ehbo-diploma!

Lees meer!

Hulpverlening

Wij kunnen u voorzien van professionele hulpverlening op evenementen.

Lees meer!

Leden login