Oefening gemeente locatie stadswerf 19-5-2016

Ook dit jaar hebben wij weer een grote hulpverleningsoefening mogen organiseren voor de medewerkers van gemeente Vlaardimgen.  Vandaag (19-5-2016) waren de medewerkers van de Stadswerf aan de beurt om hulp te mogen verlenen aan slachtoffers met verwondingen welke specifiek afgestemd waren op het werk wat er aan werf wordt uitgevoerd.

Oefening gemeente locatie stadhuis 26-5-2016

Ook dit jaar hebben wij weer een grote hulpverleningsoefening mogen organiseren voor de medewerkers van gemeente Vlaardingen.  Vandaag (26-5-2016) waren de medewerkers van het stadhuis aan de beurt om hulp te mogen verlenen aan slachtoffers met verwondingen welke specifiek afgestemd waren op de locatie.

Hulpverlening aan onze medemens.

Met dank aan o.a. onze buren van Vluchtingenwerk (die als slacthtoffer ons hebben bijgestaan de afgelopen week) hebben we uitleg gekregen hoe we als EHBO-er om moeten gaan met het verlenen van hulp aan slachtoffers met een andere culturele achtergrond, de nederlandse taal niet beheersen of andere levenswijze hebben.

Avondvierdaagse

Een impressie van onze hulpverleners in actie bij de avondvierdaagse.

 

Lunch dagcursus

Een dag opleiding volgen??? Onze goedverzorgde lunch is "wereldberoemd" in Vlaardingen. Het overwegen waard dus!

oefenavond kernleden

Wij beschikken over een groep professioneel opgeleide en gedreven kernleden die de hulpverlening bij uw evenement verzorgen.

Met deze kerngroep wordt dieper in gegaan op praktijksituaties, ziektebeelden en de daarbij behorende verschijnselen en mogelijkheden tot handelen.

Oefening gemeente

Omdat de gemeente Vlaardingen veiligheid hoog in het vaandel heeft staan wordt jaarlijks een oefening gehouden. Tijdens deze oefening worden de BHV-ers flink op de proef gesteld.

pepsi proef

Op basis van geur en kleur bepalen welke vloeistof er in een flesje zit en hiervan de gevaren omschrijving. Welke hulpverlening er noodzakelijk bij bijvoorbeeld inname hiervan? 

Trainingsruimtes

Beging 2015 zijn we op onze locatie aan de Rotterdamseweg intern verhuisd.

Een foto impressie van de verbouwing en het resultaat.

OVER EHBO VLAARDINGEN

EHBO Vereniging Vlaardingen beschikt over een modern trainingscentrum aan de Rotterdamseweg in Vlaardingen. Hier geven erkende, gecertificeerde instructeurs met de nieuwste leermiddelen op maat gesneden opleidingen en herhalingstrainingen op het gebied van eerste hulpverlening.

START BASISOPLEIDING

Regelmatig starten we met een nieuwe basisopleiding Erste Hulp Bij Ongelukken. Schrijf u tijdig in voor de eerstvolgende nieuwe opleiding of neem contact op met ons secretariaat voor de mogelijkheden en start data.

Lees meer!

EHBO Opleidingen

Wilt u een medemens in nood verantwoord kunnen helpen? Haal bij ons uw ehbo-diploma!

Lees meer!

Hulpverlening

Wij kunnen u voorzien van professionele hulpverlening op evenementen.

Lees meer!

Leden login