HULPVERLENING

Organisatoren van evenementen binnen de gemeente Vlaardingen hebben dikwijls een verplichting tot inzet van eerste hulpverleners.

Wij beschikken over een groep professioneel opgeleide en gedreven kernleden die de hulpverlening bij uw evenement verzorgen. Voor informatie over de mogelijkheden en de (geringe) kosten kunt u contact opnemen met onze coördinator hulpverlening.

 

Om meer te doen met uw diploma en om op een leuke manier met verbanden en verwondingen om te gaan, bent u van harte welkom om eens een kijkje te nemen bij een trainingsavond van onze kernleden, op maandagavond van 19.30 t/m 21.30 uur.

Met deze kerngroep wordt dieper in gegaan op praktijksituaties, ziektebeelden en de daarbij behorende verschijnselen en mogelijkheden tot handelen.

Hopelijk wordt u zo enthousiast dat u zich bij de kernleden aansluit.

OVER EHBO VLAARDINGEN

EHBO Vereniging Vlaardingen beschikt over een modern trainingscentrum aan de Rotterdamseweg in Vlaardingen. Hier geven erkende, gecertificeerde instructeurs met de nieuwste leermiddelen op maat gesneden opleidingen en herhalingstrainingen op het gebied van eerste hulpverlening.

START BASISOPLEIDING

Regelmatig starten we met een nieuwe basisopleiding Erste Hulp Bij Ongelukken. Schrijf u tijdig in voor de eerstvolgende nieuwe opleiding of neem contact op met ons secretariaat voor de mogelijkheden en start data.

Lees meer!

EHBO Opleidingen

Wilt u een medemens in nood verantwoord kunnen helpen? Haal bij ons uw ehbo-diploma!

Lees meer!

Hulpverlening

Wij kunnen u voorzien van professionele hulpverlening op evenementen.

Lees meer!

Leden login