HERHALINGSTRAININGEN

Om het diploma eerst hulp geldig te houden dient u jaarlijks een herhalingstraining te volgen. Tijdens deze training (12 uur in totaal per jaar) oefent u uw vaardigheden en kennis, waarbij verdieping onderdeel is van de lesstof. Na aantonen van de competenties, die zijn vastgesteld door het Oranje Kruis, wordt uw diploma tweejaarlijks verlengd.
Als lid van de EHBO Vereniging Vlaardingen krijgt u bericht over de herhalingstrainingen.

Mocht u daarnaast uw reanimatievaardigheden extra willen oefenen, dan bent u van harte welkom op de eerste maandagavond van de maand (oktober t/m mei, behoudens schoolvakanties, om 19.30 uur)

OVER EHBO VLAARDINGEN

EHBO Vereniging Vlaardingen beschikt over een modern trainingscentrum aan de Rotterdamseweg in Vlaardingen. Hier geven erkende, gecertificeerde instructeurs met de nieuwste leermiddelen op maat gesneden opleidingen en herhalingstrainingen op het gebied van eerste hulpverlening.

START BASISOPLEIDING

Regelmatig starten we met een nieuwe basisopleiding Erste Hulp Bij Ongelukken. Schrijf u tijdig in voor de eerstvolgende nieuwe opleiding of neem contact op met ons secretariaat voor de mogelijkheden en start data.

Lees meer!

EHBO Opleidingen

Wilt u een medemens in nood verantwoord kunnen helpen? Haal bij ons uw ehbo-diploma!

Lees meer!

Hulpverlening

Wij kunnen u voorzien van professionele hulpverlening op evenementen.

Lees meer!

Leden login