Workshops

 

UNIEK IN VLAARDINGEN!

 

Een workshop van totaal 6 uur waarin niet alleen wordt ingegaan op de levensreddende handelingen en hoe u een AED moet bedienen, maar ook wordt u kleinschalig een aantal eenvoudige handelingen geleerd m.b.t. kleine verwondingen. Een ideale workshop voor vrijwilligers e.d. die een complete opleiding te veel vinden, maar wel eerste hulp willen kunnen verlenen.

De cursus wordt  gegeven op nog nader te bepalen 3 avonden van 19.30 – 21.30 uur, of 2 dagdelen van 3 uur of 1 hele dag van 09.00 – 12.00 / 13.00 – 16.00 uur ( ook mogelijk op zaterdag ) bij de EHBO Vereniging Vlaardingen, Rotterdamseweg 180b te Vlaardingen (t.o. de ingang van het Groen van Prinstererlyceum).

 

Update: voor de komende workshop van 4, 11 en 18 December nog zijn 2 plaatsen beschikbaar, schrijf u snel in.


Inschrijven kan rechtstreeks via het secretariaat. De workshop wordt afgesloten met een toets welke bij goed gevolg wordt wordt beloond met een certificaat.

Ben je geïnteresseerd in deelname of heb je vragen hierover, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

OVER EHBO VLAARDINGEN

EHBO Vereniging Vlaardingen beschikt over een modern trainingscentrum aan de Rotterdamseweg in Vlaardingen. Hier geven erkende, gecertificeerde instructeurs met de nieuwste leermiddelen op maat gesneden opleidingen en herhalingstrainingen op het gebied van eerste hulpverlening.

START BASISOPLEIDING

Regelmatig starten we met een nieuwe basisopleiding Erste Hulp Bij Ongelukken. Schrijf u tijdig in voor de eerstvolgende nieuwe opleiding of neem contact op met ons secretariaat voor de mogelijkheden en start data.

Lees meer!

EHBO Opleidingen

Wilt u een medemens in nood verantwoord kunnen helpen? Haal bij ons uw ehbo-diploma!

Lees meer!

Hulpverlening

Wij kunnen u voorzien van professionele hulpverlening op evenementen.

Lees meer!

Leden login