AED

Een AED, de afkorting van Automatische Externe Defibrillator, is een apparaat waarmee een elektrische schok aan het hart kan worden toegediend, indien er sprake is van een levensbedreigende hartritmestoornis. Het hart kan na de stroomstoot weer zelf proberen een hartritme te krijgen. Nog voordat de ambulance ter plaatse is kan men al beginnen met deze handeling, het zogeheten defibrilleren.

Snelle reanimatie (beademen en hartmassage) binnen 5 minuten en het gebruik van een AED vergroten het overlevingspercentage aanzienlijk tot wel 70%. Een AED garandeert echter niet altijd dat je iemands leven daadwerkelijk ook kunt redden.

Steeds meer bedrijven maar ook particulieren overwegen de aanschaf van een eigen AED. Laat ons een vrijblijvende concurrerende aanbieding maken inclusief de hierbij behorende AED en reanimatie (herhalings)training op een trainingsapparaat behorend bij uw AED. Om een AED op de juiste wijze te kunnen gebruiken dient u ook te kunnen reanimeren.

Wij leveren verschillende merken AED's tegen scherpe prijzen inclusief accessoires zoals bijbehorende kasten, kinderpads, e.d. Ook voor reparatie, onderhoud en vervanging van accu's en pads kunt u bij ons terecht. Voor informatie neem contact op met onze commissaris van materiaal.

Als u als bedrijf maatschappelijk verantwoord wilt ondernemen of als u uw club of vereniging een warm hart toedraagt dan zou u eraan kunnen denken om een AED aan te schaffen. De EHBO vereniging Vlaardingen maakt graag voor u een vrijblijvende offerte voor de levering en plaatsing van een AED. Ook de benodigde trainingen kunnen door ons worden verzorgd.

OVER EHBO VLAARDINGEN

EHBO Vereniging Vlaardingen beschikt over een modern trainingscentrum aan de Rotterdamseweg in Vlaardingen. Hier geven erkende, gecertificeerde instructeurs met de nieuwste leermiddelen op maat gesneden opleidingen en herhalingstrainingen op het gebied van eerste hulpverlening.

START BASISOPLEIDING

Regelmatig starten we met een nieuwe basisopleiding Erste Hulp Bij Ongelukken. Schrijf u tijdig in voor de eerstvolgende nieuwe opleiding of neem contact op met ons secretariaat voor de mogelijkheden en start data.

Lees meer!

EHBO Opleidingen

Wilt u een medemens in nood verantwoord kunnen helpen? Haal bij ons uw ehbo-diploma!

Lees meer!

Hulpverlening

Wij kunnen u voorzien van professionele hulpverlening op evenementen.

Lees meer!

Leden login